Home / Over ons

Wij zijn trots om Tyles te zijn

Tyles geeft mee vorm aan het interieur van je dromen. Een perfect passende tegel is de ultieme afwerking van je woning. Wij willen je inspireren met ons aanbod aan kwaliteitstegels in verschillende looks voor al je kamers in huis. Bij Tyles dragen we service hoog in het vaandel en we begeleiden je graag op weg naar de tegel die het best aansluit bij jouw wensen en project.

Kwaliteit en service sinds 1909

Al meer dan 100 jaar stellen wij alles in het werk om jou de best mogelijke service te geven. Wij gaan samen op zoek naar de perfecte tegel en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Dankzij onze grote stock en eigen logistieke diensten zijn je tegels in geen tijd beschikbaar. Ook na de aankoop van je tegels kan je steeds bij ons terecht voor verdere vragen.

Van alle markten thuis

We staan je niet alleen bij in de keuze van keramische tegels voor woningen, maar ook voor de projectmarkt. Onze projectadviseurs komen tot bij jou om de plannen in detail te bespreken, technisch advies te geven en je zo bij te staan in de keuze van de ideale keramische tegel.

Trendsetter

Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en werken met tegels geproduceerd volgens de nieuwste en meest innoverende technieken en technologie. We nemen echter niet alles zomaar op in ons aanbod. Wij gaan elke nieuwe reeks nauwkeurig evalueren en nemen de zaken op waarvan wij denken dat deze een meerwaarde kunnen zijn voor elk interieur.

Focus op A-merken

Bij ons vind je enkel tegels van kwaliteitsvolle leveranciers. Wij focussen op het creëren van langetermijnrelaties met onze partners en hebben elke tegelproducent waar wij mee samenwerken ook ter plaatse bezocht. Zo zijn wij zeker dat wij jou het beste van de markt bieden.

Overzicht merken:
14oraitaliana / 41zero42 / Appiani / Ariostea / Ariostea Ultra / Baldocer / Bisazza / bstone / Casa / Cedit / Cerim / Cimenterie de la Tour / Colorker / Cotto d'Este / Desvres / Douzies / Duomo / EmilCeramica / Etruria / Floorgres / Harmony / Island Stone / Kronos / Magica / Peronda / Portobello / Rex / Sartoria / Sicis / Terratinta / Unicom / Zellije / Zyx