Home / Looks / Metaal

Metaal look

Wil je echt een unieke vloer, passend bij jouw moderne woonstijl? Kies dan voor de industrieel ogende metaallook tegels. Niet van echt metaal te onderscheiden, maar wel krasvast en makkelijk in onderhoud. Gebruik deze tegels in je hal, badkamer of keuken voor een moderne twist.

Onze tegels in metaallook geven een bijzondere uitstraling aan je woning en zijn echte eye-catchers. Deze soort tegels zijn geïnspireerd op diverse metalen in alle mogelijke verschijningsvormen: strak glanzend of met natuurlijk verval, zoals roest en andere verkleuringen.

Ontdek onze metaallook

Waarom kiezen voor metaal look?

Interieur met pit

Inox, donker staal, roest… deze looks geven je interieur wat extra pit De meest populaire look is het corten staal. Het is de ideale combinatie van het ruige kantje van metaal met warme roesttinten voor een tijdloos en stijlvol interieur.

Spel van structuren

De metaallook kan een interieur echt helemaal afmaken. Mooi in zijn eenvoud en getypeerd door het subtiele spel van glans en mat. Verrassend en steeds weer anders. Een stralende blikvanger aan de wand of op je vloer. On trend, maar ook tijdloos!

Laat je inspireren

Voor elke ruimte

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Andere looks