Home / Looks / Beton

Beton look

De betonlook geeft je woning een stoer en strak karakter. Deze look past perfect in een modern en industrieel pand, maar tilt ook een landelijk en warm interieur naar een hoger niveau.

Betontegels kunnen eerder egaal en strak zijn of juist zeer gewolkt en bruut van design. Het geeft een uniek uitzicht aan elke ruimte, maar blijft steeds tijdloos en stijlvol.

Ontdek de betonlook

Waarom kiezen voor de beton look?

Een vloer met karakter

De betonlook is enorm in en geeft je interieur het nodige extra pit. Deze look geeft een stoere boost aan een meer industriële stijl, maar kan in zijn uitgepuurde, strakke vorm evengoed toegepast worden in een Scandinavisch interieur.

Een moderne twist in elke ruimte

Van de betonlook wordt vaak wel eens gezegd dat deze kil en onpersoonlijk aanvoelt. Niets is echter minder waar! Deze stijl kan elke ruimte nét die moderne twist geven waar je al zo lang naar op zoek bent. Een tegelvloer in betonlook is de ideale basis voor een tijdloos en sfeervol interieur.

Laat je inspireren

Voor elke ruimte

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Andere looks