Home / Looks / Accent

Accent look

Onze accentlook tegels zorgen voor extra karakter in een ruimte. Er zijn in deze look oneindig veel mogelijkheden in verschillende soorten tegels: mozaïek, cement- en patroontegels, hexagonen, decoratieve tegels, Marokkaanse Zellijes…

Blikvanger op de vloer of wand, deze tegel is gegarandeerd sfeermaker in je huis. Onze creatieve accenttegels kunnen je interieur ondersteunen of creëren een interessant contrast.

Ontdek onze accentlook

Waarom kiezen voor accent look?

Een speels vleugje nostalgie

De accentlook met patroontegels herinnert je aan het verleden. De lang vervlogen tijden van de statige woningen met in elke kamer een andere tegel. Je vind deze look nu vooral terug in keukens, badkamers en gangen. Met hun fantasierijke motieven en vormen zorgen ze voor een speelse uitstraling.

Sfeer in elke kamer

De accentlook geeft enorm veel sfeer aan je interieur. Het leuke eraan is dat je ze overal kan gebruiken. Je kan er je vloer mee bekleden, gebruiken voor een accentmuur in de badkamer of voor een decoratieve spatwand in de keuken. Deze tegels horen thuis in echt elke interieur. Modern, klassiek, urban… Er is een tegel in accentlook passend voor elke stijl.

Laat je inspireren

Voor elke ruimte

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.

Andere looks