Tiles for all kinds of styles

Laat je inspireren door onze keramische tegels. Ze zijn er voor elke look, in elke ruimte en voor elk budget.

Tegels in elke look

Het luxueus gevoel van marmer, de warmte van hout of de industriële uitstraling van beton. Een tegel kan de ‘look and feel’ van een ruimte volledig bepalen. Wij willen je begeleiden in de zoektocht naar de stijl die volledig bij jouw interieur past. Van klassiek tot modern, laat je inspireren door onze verschillende looks voor elk budget.

“Iedereen is uniek en heeft zijn eigen stijl. Bij Tyles willen we je inspireren en begeleiden in je zoektocht naar de perfecte tegel voor het interieur van je dromen. Laat je verrassen op onze inspiratiepagina’s door onze stijlvolle combinaties.”

Tegels voor elke ruimte

Elke ruimte in je woning heeft haar specifieke functies en straalt een bepaalde sfeer uit. Een badkamer die aanvoelt als je persoonlijke wellness, een warme en knusse woonkamer, een frisse designkeuken… onze tegels maken van elke kamer een gezellige, mooie leefruimte volledig in jouw eigen stijl.

Laat je inspireren

Superlarge tegels

Stel je voor: badkamers die van vloer tot plafond zijn opgetrokken in hetzelfde materiaal, een keukenwerkblad in marmerlook zonder voegen of een zwembad bekleed met een verfijnde betonlook. Het kan allemaal dankzij onze grootformaattegels.

Deze flinterdunne, grote tegels en de weinige voegen geven een weids gevoel aan je interieur en zorgen voor een gemak in onderhoud. Onze Superlarge collectie biedt oneindig veel mogelijkheden die mee vormgeven aan het interieur van je dromen.

Professioneel advies

Onze medewerkers adviseren jou op basis van jouw interieurplannen. Ze zoeken samen met jou de perfecte tegel die jouw woning compleet maakt.

Bezoek Tyles

Kom langs in één van onze showrooms en laat je inspireren door onze verschillende collecties. Ontdek er de tegel die het best bij jouw droominterieur past.
De 7 voordelen van keramische tegels
Keramische tegels veroveren de huiskamer, maar ook de andere woon- én buitenruimtes. Niet onlogisch gezien de vele voordelen. We zetten ze even op een rijtje.
Lees meer